Карпатські вівчарі кілька місяців готували сири на фестиваль «Гуцульська бриндзя»

Безліч сирних продуктів виставили карпатські вівчарі на фестивалі «Гуцульська бриндзя». Заготовляли сири ще за декілька місяців, оформлювали торгові стенди, робили все, щоб перетворити звичайний продаж сиру в музейну виставку.

Вівчарі до фестивалю «Гуцульська бриндзя» готуються декілька місяців, оформлюють торгові стенди в традиційному стилі, не забувають і про оформлення самих сирів. Та найголовніше – привозять велику кількість товару на продаж, бо знають, що на святі бринзи головне – щоб самої бринзи було в достатку. Звичайною вурдою та бринзою асортимент не обмежується – майже у кожного сировара є особливий спосіб виготовлення молочного продукту.

Вівчарі розповідають, що найбільше купляють, звичайно ж, бринзу. Але й безліч інших сирів не залишає нікого байдужими. Та найголовніше, на що орієнтуються при продажі сиру – це позитивні емоції у гостей. Пропонують спробувати бринзу на смак, розповідають методи її виготовлення та залюбки спілкуються з покупцями. Роблять усе, щоб люди залишались задоволеними.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three − three =