У Рахові коштом держави відновили дитсадок і заасфальтували вулицю

Відновили садочок, оновили систему опалення та заасфальтували одну з комунальних доріг. Такі роботи вдалось виконати в Рахові за рахунок державної субвенції та коштів ДФРР, які отримало місто.

Тривалий час другий корпус садочка №4 м. Рахів був зачинений. Ще з 90-х років він знаходився у занедбаному стані і за браком коштів ремонтні роботи тут не проводилися ажж дотепер.

В.о. керівника ДНЗ№ 4 м. Рахів Тетяна Сівакова розповідає, що раніше 3 групи знаходилися в приміщенні, яке було розраховане лише на дві. Тепер завдяки капітальному відновленню даного корпусу цю проблему вже вирішено. 4 групи дітей віком від 3 до 6 років вільно зможуть розташуватися у новій будівлі.

Відкриття згаданого корпусу ДНЗ №4 «Веселка» стало реальністю завдяки отриманню субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій та завдяки сприянню Народного депутата України Василя Петьовки.

За словами міського голови Рахова Віктора Медвідя, усі внутрішні роботи практично завершені і приміщення буде готове прийняти діточок вже восени цього року. ДНЗ «Веселка» – це не єдине, що змогли зробити за такий невеличкий проміжок часу. Позаминулого року, розказує Віктор Мевідь, завдяки субвенціям була проведена заміна труб на трьох найбільш проблемних ділянках централізованого теплопостачання.

Пишаються рахівчани і оновленою Привокзальною площею. Після нещодавньої її відбудови ця площа стала справжньою візитівкою міста. Також, зауважує міський голова, зараз з’явилися і нові потяги, які прямують до Одеси, Києва і Харкова.

Також завдяки отриманню субвенцій з державного бюджету та за сприяння Народного депутата України Василя Петьовки вдалося оновити і одну з вулиць міста – вулицю Маргітича.

Справжнім подарунком стало встановлення у районах міста двох дитячих майданчиків. Тепер відпочити і покращити свою фізичну форму можуть і діти і дорослі.

Наприкінці зустрічі голова міста Рахів поділився планами на майбутнє.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 − 4 =