Тур для екскурсоводів пройшов на Закарпатті

У сфері туризму листопад та частина грудня зазвичай так зване міжсезоння. В цей період відвідувачів набагато менше як наприклад на новорічні та травневі свята, а тому екскурсоводи та туроператори мають змогу самі трохи подорожувати поєднуючи приємне з корисним. А саме ознайомитися з місцями та об’єктами,які заслуговують на увагу і можуть бути цікавими туристу,а тому їх можна надалі пропонувати для відвідин.Паралельно організатори заходу прагнуть показати,що Закарпаття привабливе у всі пори року,і зокрема взимку наш край може запропонувати не лише відпочинок в горах. Тим більше, що в області є рівнинні регіони, де покататися на лижах не вийде.Розпочали свою пізнавальну подорож туроператори та екскурсоводи з Берегівщини, а саме з термальних джерел. Це й не дивно, оскільки цей регіон ними славиться і тут як раз на недолік туристів взимку не нарікають, а навіть навпаки – щоб відчути контраст і більшу користь від процедур чимало людей приїжджають саме в холодні пори року. Чи не найпоширеніше запитання туристів,які прагнуть відвідати купальні – хімічний склад води і у боротьбі з якими захворюваннями вона допомагає. Досить активно у нашому краї розвивається і гастрономічний туризм. Фрукти,овочі,місцеві страви, продукти з фермерських господарств та інші смаколики дуже популярні не лише на Закарпатті,а й за його межами. Окрім дегустацій практично на всіх гастрооб’єктах розкажуть пізнавальну інформацію та запропонують придбати продукти,що сподобалися. Наприклад, у музеї леквару в селі Ботар вам запропонують скуштувати 7 видів повидла,розкажуть про властивості кожного та технологію їхнього виготовлення.Ще одним цікавим об’єктом, який відвідали туроператори та екскурсоводи стала буйволина ферма в селі Олешник. Тут можна було подивитися як живуть карпатські буйволи, почути історію їхньої появи в регіоні та скуштувати продукти з їхнього молока – сири,масло та справжню моцарелу, яка виготовляється саме з буйволиного молока. Хоча спочатку вам запропонують екскурсію по фермі. Окрім того, відвідувачі мали можливість завітати на санаторно-лікувальні та розважально-готельні комплекси,які також непогано розвиваються взимку. Щодо вражень то, виявляється, туроператорів ще можна приємно здивувати.Приємно, що екскурсоводи прагнуть розвиватися і надавати якісніші послуги туристам – це запорука повернення сюди відвідувача, а відповідно і економічного процвітання регіону.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten − three =