Закарпатці харчуються шкідливою їжею – бо вимушені

Сумну статистику на своїй сторінці у Фейсбук оприлюднила виконувачка обов’язків Міністра охорони здоров’я Уляна Супрун. В повідомленні йдеться: українці споживають багато хліба, солодощів, солі та вживають багато алкоголю.

Натомість споживають мало фруктів, цільнозернових злаків, бобових, горіхів та риби. Закарпатці кажуть: вони б залюбки харчувалися збалансовано, додаючи до раціону м’ясо, рибу, цільнозерновий хліб, овочі та фрукти. Однак дохід змушує обмежуватися у виборі продуктів.

Статистику псують ще й підробки. Жителі Мукачева кажуть, вже й не дивно, коли замість звичного смаку молока відчуваєш, до прикладу, присмак соди, яку недобросовісні виробники додають задля продовження терміну придатності продукту. Однак сода – не найгірше, що можуть додавати до продукту. Пестициди, гербіциди та антибіотики при експертизі також можна часто знайти в тому ж молоці.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 + fourteen =