Закарпатська профспілка працівників культури прозвітувала про 5 років роботи

Про свою роботу протягом 5-ти років відзвітували працівники обласної профспілкової організації культури. Розказали, що протягом звітнього періоду зіткнулися з низкою проблемних питаннь, зокрема пов’язаних з недофінансуванням галузі. Вже випрацювали чіткий механізм дій на наступні 5 років.

Профспілки працівників культури відзвітували за 5-річну діяльність. Звітно-виборча конференція зібрала в одному залі представників організації з усіх районів краю.

Зіткнулися минулоріч працівники культури з проблемами недофінансування галузі, зокрема місяцями працівники музичної школи Воловеччини не отримували не те що надбавок, а й заробітної плати. Проблема в тому, що область дотаційна, а субвенції галузь не має. Однак проблему вирішити вдалось.

На конференції схвалили порядок денний. Заслухали звіт ревізійної комісії. Схвалили основні напрямки дій обласної профспілкової організації працівників культури.

Основні напрямки та дії організації на наступні 5 років, зокрема – організаційне та фінансове зміцнення галузі, захист трудових інтересів та прав працівників культури та відстоювання інтересів представників профспілок.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 3 =