Житель Іршавщини, якого звинувачують у крадіжці сейфа, хоче довести свою непричетність

В Ужгороді Закарпатський апеляційний суд мав розглянути справу щодо жителя Іршавщини, якого підозрюють у крадіжці сейфу. Двох чоловіків із села Кушниця підозрює їхня знайома.

Жінка, з якою раніше товаришувала родина обвинуваченого Івана Сньозика, звинувачує чоловіка та його брата у крадіжці ювелірних виробів та готівки у сумі близько 100 тисяч гривень та ще 150 тисяч крон. Раніше обвинуваченому Виноградівський міськрайонний суд обрав домашній арешт, це рішення оскарженню не підлягає. Проте нині він під стінами Закарпатського апеляційного суду. Правоохоронці клопочуть про взяття чоловіка під варту. Та суд не відбувся.

Чоловік припускає, що кошти жінка вкрала від свого друга, жителя Чехії сама, а нього вирішила «повісити» обвинувачення. Адже жодних доказів сторона обвинувачення не надала, жінка на суд не приходить, а чех, чиї гроші зникли, взагалі не фігурує у справі. Більше того, заяву до поліції писала матір жінки.

Чоловіку за крадіжку загрожує серйозний термін ув’язнення. Наступні два місяці сім’я планує довести невинність чоловіка, адже мають докази непричетності до справи п. Івана. Досі з жінкою, яка їх звинувачує, не спілкуються ні родина, ні їх друзі.

Жінка додає, якщо не знайдуть справедливості на Закарпатті, будуть їхати до Києва, з надією домогтися встановити істину у справі.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen + 5 =