Вже вшосте поспіль на Закарпатті пройде один із найбільших гастрономічних фестивалів краю під назвою Тиждень угорських страв на Закарпатті. Його організатором виступає угорська туристична рада, яка в такий спосіб з успіхом популяризує гастрономічний туризм в області, зокрема традиційної угорської кухні, а також закарпатських страв. Участь у фестивалі, який пройде у Берегові, вже зголосились взяти 21 готельно-ресторанний комплекс та винні погреби з Ужгородського, Мукачівського Берегівського та Виноградівського районів. Їх мета, в першу чергу, не поповнити свої фінансові прибутки а, як це й повинно бути на фестивалях, познайомитись та знайти нових клієнтів. Саме тому на фестивалі гості матимуть нагоду скуштувати страви зі знижкою до 50 %. Родзинкою фестивалю стане так-званий “жирний четвер”, традицію якого перейнятий від однойменного гастрономічного фестивалю, який проходить в багатьох європейських країнах. Саме в цей день відвідувачам надаватимуть найбільші знижки на меню. Чеки від купівлі страв організатори просять зберігати, оскільки під закінчення фестивалю розігрувати лотерею, а призом будуть цінні подарунки та головний приз – відпочинок в Карпатах.