Фестиваль ріплянки.

Попри невимушену атмосферу, повноцінно розслабитися гостям не вдається. Кажуть, заважає думка про головну страву свята – ріплянку. Хоча її смак відомий не кожному. З любов’ю до справи підходять й організатори фестивалю. Можливо тому, за їх словами, гастрономічне колочавське свято з року в рік набуває все більшої популярності. На 5, ювілейному фестивалі, гостей розважали піснями, колоритним гумором, різноманітними розіграшами. Родзинкою свята стала імпровізована приймальна Геннадія Москаля. Голова Закарпатської ОДА завітавши на дійство, одразу відправився туди . Також посадовець розповів, народився на Гуцульщині, тож процес приготування ріплянки йому відомий з дитинства. Свої кулінарні здібності вирішив продемонструвати й на фестивалі.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 − 1 =