Фестиваль «Огинь і мнясо»

Відкриття мотосезону – не просто дата в календарі, це зустріч однодумців, які своє життя без доріг не уявляють. Цього року байкери як місцеві, так і з інших областей України та навіть з-за кордону приїхали ще й для того, аби привітати Мукачівський байкер-клуб “7 легіон» з 10-річчям. Доброзичлива атмосфера, цікаві знайомства. Зустріч власників залізних коней вже не вперше проходить у рамках гастрономічного фестивалю «Вогонь і мнясо». А поки байкери спілкуються, інші гості фесту вже куштують смачні закарпатські страви, приготовані на відкритому вогні. Щоправда шеф-кухарі діляться рецептами неохоче, кажуть, у кожного фахівця має бути своя таємниця, яка робить страву особливою. Якщо у виготовленні найсмачнішої страви кухарі ще змагаються, то найгарніша – на думку гостей фесту – це безперечно – їстівна ікебана. Майстриня охоче розповідає про майбутню композицію та показує усі її інгредієнти. Гості фесту кажуть, закарпатські страви – не просто смачні, вони з місцевим колоритом. Переможцем фестивалю, який приготував найсмачніші страви став ресторан «Червона гора»

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twelve − four =