Бринза і вурда: секрети рахівських господинь

Гастрономічні родзинки Рахівського району – це бринза та вурда. В гірських районах нашого краю майже кожна господиня готує їх вдома та має власний рецепт.

Панні Анна з Рахова не ходить за бринзою на базар, адже власноруч робить її вдома. Каже, свіженьке з полонини – найкраще. А от на ринку в місті можна побачити тих жінок, які свою продукцію продають. Так само наголошують, що бринза та вурда – зі свіженького молока, який принесли з полонини.

Аби продукція вийшла смачна, кожна господиня робить її за своєю рецептурою. Місцеві кажуть: екологічно чиста продукція – запорука здоров’я.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nineteen − 2 =