В Ужгороді за два роки мають збудувати новий дитсадок

Новий сучасний садочок побудують на вулиці І. Франка в Ужгороді. За два роки на площі у 1,2 гектари з’явиться двоповерхова будівля з басейном, ліфтом, ігоровими майданчиками, енергоефективною котельнею, сонячними батареями. Одним словом, передбачать усе необхідне для дітей, у тому числі будуть створені й інклюзивні групи.

Садочок нового типу вперше за часи незалежності України збудують в Ужгороді. Під будівництво відведена ділянка площею 1,2 гектари на вулиці І. Франка – це територія колишнього «зеленгоспу». За два роки планують звести двоповерхову будівлю дошкільного закладу з блочною системою, спланованою відповідно до усіх чинних норм.

Подбали і про енергоефективність. Проект передбачає зведення автономної котельні, яка працюватиме комбіновано – на газі й на дровах. Для забезпечення електрикою зведуть сонячні батареї на даху. Крім того, буде стоянка перед садочком, забезпечать зручний автомобільний заїзд та пішохідні доріжки. На подвір’ї для кожної групи облаштують ігрові площадки, окремо – зони для занять фізкультурою.

Вартість унікального для Закарпаття проекту – орієнтовно 60 мільйонів гривень. У планах – будівництво школи поруч із ДНЗ.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × four =