На Тячівщині вандали пошкодили близько 40 надгробків

У селі Грушово на Тячівщині невідомі вночі знищили на місцевому кладовищі близько 40 надгробних пам’ятників . Люди обурені діями вандалів, хочуть, щоб винні були покарані.

Місцевий житель пан Роман каже – не пам’ятає, аби в їхньому селі траплялись випадки вандалізму. Тому звістка про те, що на кладовищі знищено частково, чи повністю близько 40 надгробних пам’ятників, розлетілась селом миттєво. Розповідає: нещодавно на сесії сільської ради виділили ділянку під нове кладовище, бо ховати людей вже не було де.

І за новим, і за за старим кладовищем місцеві постійно доглядали, а тому хто ж міг познущатися над пам’ятниками – не уявляють. Серед здогадок, які висувають місцеві – це причетність до вандалізму випускників.

Пані Олена одна з тих, в кого на цьому кладовищі поховані рідні. І хоча їхні могили жінки вціліли, радіти, каже, нема чому, бо сам факт такого вчинку вже не тішить. Ті, хто живе поруч з кладовищем, кажуть: вночі нічого не чули. Тому в селі на те, що вандалів знайдуть та покарають, сподіваються тільки на правоохоронні органи.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three + five =