У Кобилецькій Поляні на Рахівщині укріплюють береги Шопурки

Бурхливі води гірської річки на Рахівщині викликали не менш бурхливу реакцію в суспільстві. Сьогодні в селищі Кобилецька Поляна тривають інженерні роботи по розчистці русла та укріпленню берегів. Проводяться вони за рахунок спонсорської допомоги приватного підприємства.

Виконанням робіт займається ТзОВ «Вест-Ост-Інвест». Директор підприємства Іван Максим’юк каже, що з проханням допомогти до нього звернулась селищна рада. Всі роботи проводились за рахунок спонсорських коштів, але найближчим часом будуть зупинені, через погрози підпалу техніки.

В селищній раді наголошують на необхідності укріплення берегів і регулювання русла ріки. Кажуть, що під час паводків це може врятувати навколишні землі від катастрофічних наслідків.

Щодо місцевих мешканців, то вони зацікавлені в укріпленні берегів, адже на кількох ділянках річка вже добралась до дороги і зруйнувала частину асфальтного покриття.

Ситуація з руйнуванням берегів та автошляху до селища Кобилецька Поляна не нова. Паводки виникають тут часто і вже неодноразово пошкоджували транспортну інфраструктуру.

Заходи по регулюванню русла планують зупинити самі виконавці робіт. Тим часом мальовниче гірське селище потребує вирішення нагальних питань вже сьогодні.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven + 10 =