Що було на складах, які згоріли у Виноградові?

У Виноградові спалахнув склад із відходами, пожежники намагалися відвести біду. Адже поряд знаходяться високовольтна трансформаторна підстанція та приватна пилорама.

Локалізувати швидко вогонь пожежникам заважав ще й вітер, порив якого час від часу збільшувався і збільшувався!

Те, що горить щось маштабне, мешканці Виноградова зрозуміли одразу. Клуби чорного диму накрили майже все місто. Загорілися склади двох підприємців, які ніколи не охоронялися і ніхто не знає, що в них було. Поруч – високовольтна трансформаторна підстанція та приватна пилорама.

За неперевіреною інформацією, люди говорять, що у складах знаходилися синтетичні відходи заводу з іноземними інвестиціями. При горінні ці синтетичні тканини виділяють багато канцерогенів. Подібний інцидент вже мав місце у Виноградові, років шість тому. Тоді також горіли склади приватного підприємця з відходами від цього заводу. Причину загорання тоді експерти так і не з’ясували.

Не на камеру люди кажуть, що таким методом інвестори локалізовують тисячі тон синтетичних відходів, нібито укладають угоди з місцевими підприємцями, які мають склади на території Виноградівщини. Місяцями власники складів звозять синтетичні відходи. І коли склади вже заповнені, несподівано виникає пожежа – це інформація не офіційна, однак так стверджують місцеві жителі. Рятувальники на пожежу зреагували оперативно, були задіяні всі спецмашини і весь особовий склад Виноградівських вогнеборців.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × one =