Через дорогий бензин на Іршавщині на годину перекрили дорогу

Перекрили на годину. На Іршавщині автомобілісти зупинили свої транспортні засоби, чином протестуючи проти високої ціни на пальне. До акції долучились і автомобілісти з інших населених пунктів Закарпаття.

Активісти зібрались в центрі Сільця рівно о 9-тій, як і було проанонсовано. До акції приєднались навіть ті, у кого були невідкладні справи. Один з таких – пан Михайло. Чоловік їхав з Мукачева до Рахова, щоб зустріти дружину. Однак, каже, готовий стояти не лише годину, а навіть дві, тільки б був результат.

Решта водіїв теж не нарікають. Кажуть, ціни на пальне зараз просто захмарні, тож принаймні у такий спосіб вирішили привернути увагу влади до цієї проблеми.

Водії кажуть, нові ціни на пальне потягнуть за собою підвищення цін на послуги та товари. А тому сидіти склавши руки вже не можуть.

За словами активістів, це була лише попереджувальна акція. Якщо ситуація не зміниться, готові діяти більш рішуче і виходити вже більш масштабні протести.

Тим часом, за словами експерта ринку нафти Леоніда Косянчука, нинішні ціни на бензин – зовсім не межа. Дороге автопаливо б’є по собівартості практично всіх товарів і послуг. Аналітик назвав «винуватицею» рекордного подорожчання бензину і дизельного палива нафту.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 − 2 =