У смерті пастуха з Виноградівщини підозрюють 58-річного місцевого жителя

Мешканцю села Черна Виноградівського району оголошено підозру за спричинення тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок яких загинула особа, повідомила прес-служба прокуратури області. 

Йдеться про випадок із загибеллю 38-річного місцевого жителя у результаті бійки. Конфлікт стався через корову, яка вибігла з череди. 58-річний власник тварини через це посварився з пастухом. За повідомленням прокуратури, чоловік вдарив односельчанина по голові дерев’яною палицею. Карета “швидкої” доставила його до реанімаційного відділення Виноградівської лікарні. Отримана травма виявилась смертельною.

Водночас, за інформацією поліції Закарпаття, підозрюваний повністю заперечив факт нанесення потерпілому тілесних ушкоджень. За його словами, він тільки штовхнув пастуха, а той впав і вдарився.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Досудове розслідування кримінального провадження триває, до Виноградівського районного суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Про автора

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

sixteen − eleven =