Варення із чорниці, суниці, кульбаби та навіть сакури: сімейна пара із Мукачева виготовляє солодкий закарпатський екологічний продукт, який вже встиг отримати велику популярність не тільки в Україні а навіть за її межами. Власне підприємство започаткували зовсім випадково, а ідея бренду з’явилася сама собою. Родина мукачівців виготовляє унікальний закарпатський продукт – варення. Захоплення, яке зовсім випадково стало домашнім підприємством сьогодні приносить не тільки не аби яке задоволення, а й хороший прибуток. Обов’язки в роботі, кажуть, чітко розподілені. Поки чоловік розробляє концепцію бренду, жінка на кухні експериментує з рецептами. Жінка каже, хоча з першого разу майже нічого ніколи не виходить, експериментів зовсім не боїться. Кілька років тому першою в Україні запустила у виробництво джем із сакури. Він одразу здобув шалену популярність серед клієнтів. Сьогодні смаколики мукачівських виробників активно подорожують не тільки Україною, а й світом. Унікальний закарпатський продукт виготовляють без додавання жодних барвників, використовують мінімальну кількість цукру. Ягоди та квіти для варення також збирають самотужки високо у горах. Кажуть, прагнуть, аби кожен хто смакуватиме варення, відчув справжній смак українських Карпат у маленькій баночці.