Підприємництво – рушійна сила економічного розвитку суспільства. У підприємців є не тільки чудові ідеї, але й прагнення їх реалізувати. Їх інноваційний підхід і працьовитість сприяють позитивним змінам у соціальній сфері – такої думки передусім ті, хто підтримує місцевого виробника та у цілому розвиток рідного краю. Аби виробляти якісне борошно для нашого споживача і не тільки, й запрацював сучасний млин на Хустщині. Ідея збудувати його виникла ще у 2009 році. Однак тоді мова йшла про меншу виробничу потужність, лизько біля 30-ти тонн. Наразі ж новий млин спроможний помолоти на борошно більше зерна. За допомогою сучасного італійського обладнання відомого бренду можна виготовляти борошно різних сортів, як вищого, так першого і другого. Однак справлятися із закордонною технікою та технологічними нюансами не так вже й просто. Тому на допомогу приїхав фахівець із Сербії. На виробництві створено з півсотні робочих місць. Наразі ж роботу із гідною зарплатнею вже отримало 35 місцевих. Однак від завантаженості підприємства залежатиме і штат. Тож, засновники підприємства сподіваються на його динамічний розвиток, а місцева влада тим часом переконана, що це надихне інших на рішучі дії у цьому напрямку. На відкритті традиційно перерізали червону стрічку та освятили новозбудоване виробництво.