Огірки, помідори, капуста, редис, цибуля – ранні овочі вже в раціоні закарпатців. Охочих поласувати вітамінами з початку весни побільшало. Як кажуть, попит породжує пропозицію. Рання городина заполонила полиці ринків та магазинів, хоча ціни поки що «кусаються». Поряд зі стихійним ринком у селі Сільце – тепличні господарства. У селі Заріччя – вирощують в основному капусту, а у сусідньому селі Боржавське – спеціалізуються на помідорах. Люди кажуть, овочі обробляють різними засобами захисту, але їсти їх безпечно. Конкуренцію нашим овочам складають привозні – в основному з Туреччини та Македонії, але ціни на них практично такі ж. Проте, їсти чи не їсти ранню городину та де її купляти – в магазині чи на ринку – вирішувати вам!