У Хусті відбувся захід, який набув розголосу на Закарпатті і не тільки. Платформа рестораторів, що вперше відбулася в краї, зібрала більше 80-ти учасників, серед них 9 спікерів міжнародного рівня. Формат заходу включав лекції, дегустації, майстер – класи та панельну дискусію. Кожен почув чимало реальних кейсів, надихаючих історій та корисних інсайтів. Проходила Платформа два дні. Тетяна Жданова, директор консалтингового агентства, член команди «WikiCityNomica», відомої проектами брендингу міст, галузевими та національними форсайтами, спікер TEDx, детально розповіла: як зробити з регіону якісний бренд та успішно його просувати. Керівник робочої групи проекту «Туристичний бренд України» поділилася власним досвідом з цього питання. Не обійшлося другого дня й без майстер – класу. Дмитро Руденко, шеф–кухар відомого київського закладу, не лише розповів про закулісся кухонної справи, але й продемонстрував приготування страви, яка здатна підкорити будь-якого гурмана. Цікавим є те, що усі продукти обрали виключно із Закарпатського краю. Опісля знову перейшли до конферецзалу, де пройшли 7 кругів локального маркетингу. Спікер Ірина Авруцька – маркетолог, засновник консалтингової компанії та автор бестселеру “Битва за гостя”. Саме вона озвучила цю тему і наголосила, як вчинити так, аби було мінімум затрат і максимум віддачі. Далі відбулася презентація одного з титульних партнерів «Платформи» і насамкінець виступив відомий столичний ресторатор – Максим Храмов. Його тема – «Ресторан – це маленький театр. Як грати, щоб не закінчити вішаком». Доніс він цю тему загалу через сексуальність.