Кулінарний майстер клас. “Ми – те, що ми їмо”

“Ми – те, що ми їмо” – архаїчна народна мудрість не втрачає актуальності і сьогодні. Тепер здорова та смачна їжа це небхідність та потреба суспільного життя.Смачно та здорово – це і критерії, які штовхають нові тенденції в туристичній сфері. За гасрономією розробляються туристичні маршрути, а смачна їжа це один із основних магнітів, які приваблюють туристів. В авангарді смачної та безсумніву цікавої кухні в місті Хуст є готельно-розважального комплексу V&P. Нещодавно тут був проведений тематичний кулінарний майстер клас.Серед особливостей кулінарії, яка подобається туристам, і не тільки, є автентичні страви, а головне це інгредієнти, які вирощуються в нашому краї і зокрема на Хустщині. Про це наголошував і шеф-кухар під час майстер класу.Можливість спробувати приготувати смачну та корисну страву своїми руками, це ще одина можливість познайомитись з культурою та традиціями місцевого народу, а ще це хороший досвід та незабутні емоції.Як зауважила власниця готельно-розважального комплексу V&P Марина Лунченко сьогодні гастрономія це нове дихання у розвитку місцевого туризму, а також завдяки цьому зберігається автентика та традиції приготування надзвичайно смачних закарпатських страв

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 + 11 =