На Виноградівщині та Берегівщині активність виборців вища, ніж раніше

Усі виборчі дільниці округу № 73 з центром у Виноградові розпочали свою роботу вчасно – рівно о 8:00. Станом на 11 годину ранку волевиявлення здійснили 10 299 громадян.

З самого ранку у виборчих дільницях Берегова черги. Кожен, хто сьогодні прийшов проголосувати, каже: проявляти байдужість до таких подій не можна, адже кожна людина своїм голосом може змінити долю України на краще.

Голова дільничної виборчої комісії в м. Берегево Юлія Митрович каже, лише у них зареєстровано 1902 людини. Оцінюючи активність громадян, сподівається – проголосувати прийдуть усі.

Виноградівці також доволі активні. За словами місцевих жителів, якщо раніше вони могли дозволити собі пропустити голосування, то цього року про подібне навіть не думали. За словами голови дільничної виборчої комісії, в м. Виноградів жодних правопорушень під час голосування зафіксовано не було. Ситуацію контролюють як члени комісії, так і спостерігачі. Навідувалися до дільниці й представники ОБСЄ.

Члени дільничних виборчих комісій також нагадують: хто ще не встиг проголосувати до цього моменту – мають змогу це зробити до 20:00 за Київським часом.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × one =