У п’ятиповерхівці Мукачеві дах протікає роками

Тече дах у квартирі №19 будинку 38 на вулиці Олексія Береста – колишній Чернишевського у місті Мукачево. Пенсіонерка Ганна Сокол роками ходила спочатку в ЖЕК, потім в ІТВ-Сервіс, у міськвиконком, аби вирішили її проблему. Зараз 76-річна жінка вже ходити не може – тому звертається у всі інстанції письмово. Каже, періодично стелю п’ятиповерхівки лагодили, та через півроку-рік – знову те саме. Від безвиході звернулася і до «М-Студіо».

Зі стелі тече, пліснява по стінах, світло та прилади вмикати небезпечно – у таких умовах живе 76-річна мукачівка пані Ганна у мікрорайоні Паланок. Проживає жінка на 5 поверсі у будинку на вулиці Олексія Береста з 2002 року. Практично з цього часу має проблему з дахом.

Син пані Ганни, який проживає за кордоном, приїхав на заклик матері про допомогу. Чоловік 10 років не був на Україні і коли побачив, у яких умовах живе старенька – жахнувся!

Ганна Сокол показала абонентську книжку з чемно сплаченими рахунками– це 219,54 гривні щомісяця, і численні звернення до міськвиконкому та відписки, коли планують відремонтувати дах. Пенсіонерка каже, періодично латали, проте вистачало ненадовго: півроку-рік – і знов те ж саме. Завітали до обслуговуючої фірми – «ІТВ Сервіс», проте у них – вихідний день.

Оскільки Ганна Сокол здоров’я оббивати пороги чиновників немає, її син планує після свят написати відповідні заяви і до ТзОВ «ІТВ Сервіс», і до управління міського господарства, та звернутися безпосередньо до міського голови. Одним словом, зробити все, аби старенька могла доживати віку у нормальних умовах.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six + seven =