Депутат Роберт Горват прозвітував перед виборцями

В Ужгороді народний депутат України Роберт Горват прозвітував перед виборцями та розповів, у якому напрямку планує працювати далі. Окрім того, політик вислухав проблеми та зауваження від виборців, на які, сказав, обов’язково відреагує.

За підсумками 8-ї сесії Верховної Ради народний депутат від Закарпаття Роберт Горват проводить черговий звіт перед виборцями. За цей період політик був співавтором 22 законодавчих ініціатив, подав 25 депутатських запитів, зокрема до ПАТ «Укрзалізниця» про запуск швидкісного потягу «Інтерсіті» сполученням «Київ-Ужгород» через Бескидський тунель. І, звісно, не можна не згадати про успішні законопроекти про виноробство. Останнім питанням ніхто не займався понад 20 років.

Окрім того, за словами політика, за цей період було розглянуто питання авто на «євробляхах». Так, депутати проголосували за закон у першому читанні. Тож, на думку Роберта Горвата, ці зміни зможуть врегулювати питання так званих «пересічників».

Заслухати політика зібралося чимало громадян, котрі позитивно оцінюють пророблену нардепом роботу та готові висловити йому свої побажання на наступний період.

Побажання громадян нардеп обіцяв взяти до уваги. Додав, що попереду президентські та парламентські вибори, а тому викликів для країни буде чимало. Для нього ж пріоритетом залишаються закони в сфері економіки для збагачення бюджету. А відтак і збільшення фінансування галузей освіти, медицини та соціальних виплат.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eight + 9 =