Квартиру жінки з Батьова вщент затоплюють дощі

Постійно жити у вологості та плісняві змушена Катерина Тар з селища Батьово Берегівського району.

Як розповідає жінка, її життя сьогодні схоже на страшний сон, адже тільки починає йди дощ, її квартиру відразу затоплює. Дощу жінка боїться, як вогню. Як тільки починається злива, з кімнати намагається винести максимум речей, аби від вологості вони не зіпсувались. І якщо речі де-не-де врятувати вдається, то здоров’я, каже, за цей час дуже підірвалось.

Окрім того, жінці доводиться часто залишатися без світла. У 2010 році, каже пані Катерина, за свій кошт з чоловіком зробили ремонт даху, і на якийсь час змогли забути про підтоплення квартири. Та через п’ять років проблема повернулась.

Та про капітальний ремонт жінка може тільки мріяти. Усі її спроби звернути увагу на свою проблему закінчувалися фіаско. Зі слів пані Катерини, жодного разу до неї в квартиру ніхто не прийшов хоча б подивитись та оцінити ситуацію.

Катерина Тар не розуміє такої байдужості до її проблеми. Адже колись, каже, вона голосувала за наразі правлячу владу селища та району. За допомогою нашого телеканалу в черговий раз звертається до представників ЖЕКУ та селищної ради, аби ті допомогли їй нарешті не боятися дощу і жити в сухій квартирі.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen − 14 =