Огірки, редис, цибуля та капуста. Закарпатські ринки наповнилися домашньою продукцією. Рання городина вже манить покупців, та чи не відлякують їх ціни? Червона, солодка, ароматна та дорога. На ринках Закарпаття вже з’явилася вітчизняна полуниця. На прилавку пана Віталія вже є і ґрунтова полуниця. Вона дещо дешевше парникової за кілограм просить від 100 гривень. А от заморська лохина цієї весни дещо впала у ціні. Вже почали з’являтися і перші лотки черешні. Вона мілка однак ціна вже вражає. Покупці Ужгорода бідкаються на ціни. Та дивує їх вартість не тільки на ранні ягоди. Вартість цього річної молодої капусти і справді вражає. Пані Еріка з Геївців цю капусту вирощує самостійно. Розповідає цього річ врожай не щедрий. Тому і ціна відповідна. Тим часом вже дещо впала в ціні редиска. Всі відтінки зеленого. Прилавки закарпатських ринків буквально ломляться і від домашньої зеленини. Укроп, петрушка, цибуля, а ще щавель, рукола та шпинат. Всю цю салатну зелень пані Ольга виростила самостійно, на Мукачівщині. Ціни каже від минулорічних не змінилися. Поки що парникові, але вже свої закарпатські. Ранні огірки пані Любов привезла із Лучок. Розказує скільки править за кілограм. Ужгородці розповідають, ціни на ранню городину вражають. Тому доводиться економити. Продавці кажуть, ціни на пальне, та й власне на насіння дорожчали, тому змушені були підняти вартість продукції. Однак прогнозують зниження цін вже у кінці травня.