Програма “ЧАС”. Hовини Закарпаття за 21 лютого 2019 року

Програма “ЧАС” – підсумковий випуск новин Закарпаття за день на телеканалі “М-Студіо”. У випуску за 21 лютого:

На Закарпатті проведуть перший дитячий чемпіонат з гірськолижного спорту

На Закарпатті вперше проведуть дитячий Чемпіонат з гірськолижного спорту «Вaby Champ Krasija 2019». Турнір доволі масштабний: участь візьмуть близько сотні маленьких спортсменів.

У Тячівській районній лікарні з’явився сучасний рентген-апарат

Сучасний рентген-апарат– с-дуга та електронно-обчислювальний прилад. В Тячівський районній лікарні з’явилось нове обладнання.

Мукачівська райрада вважає незадовільною роботу районного управління освіти

Розподіл коштів із бюджету, медичні, соціальні та освітні питання вирішували сьогодні депутати на сесії Мукачівської районної ради. Крім цього, звернулися до прокуратури та поліції із проханням визнати роботу керівника управління освіти незадовільною.

Ризики зриву виборів і можливі порушення озвучили експерти в Ужгороді

В Ужгороді говорили про проблеми передвиборчої агітації та тенденції. Загалом експерти озвучили кілька ризиків зриву та порушень під час виборів.

Пам’ять Героїв Небесної Сотні вшанували у Хусті

На Хустщині у скорботі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. Хвилина мовчання, покладання квітів та спогади про події на Майдані – все це такого пам’ятного дня повернуло хустян на 5 років назад.

«Мукачівводоканал» так і не повернув Кольчинській раді більше мільйона гривень

Питання боргів водоканалу Кольчинській селищній раді та врегулювання відносин щодо благоустрою дамби й досі залишаються відкритими