Закарпатці починають складати великодній кошик. Наповнюють його традиційними для нашого регіону шовдарем, пікницею та пасхальними яйцями, які тільки після освячення подадуть до столу. Це традиція, яка склалася століттями. Запашний шовдарь, пікниця, писанки та обов’язково паска: на Закарпатті віками склалася власна традиція наповнення великоднього кошика, своєрідними продуктами притаманними тільки нашому регіону. Справжній закарпатський «порядний ґазда» ділиться, що зазвичай ставить у власний кошик для освячення на Великдень. До кошика п. Віктор ставить майже всі продукти власного виробництва. У «порядного ґазди» можна придбати чи не весь перелік м’ясних виробів, сирні продукти, вино та багато іншого. Ресторатор каже, за якість кожного продукту готовий відповідати особисто. П. Віктор каже, всі продукти виготовляють з великою любов’ю та справжньою закарпатською душею. І додає, команда працівників «Порядного ґазди» намагається робити все можливе, аби як жителі нашого краю, так і туристи, потрапивши до ресторану могли відчути весь колорит Закарпаття, а страви, які подають до столу, змусили їх повернутися сюди знову.