Вівчарство – перспективна галузь

Вівчарство – перспективна галузь, особливо для гірських громад. Аби обговорити стратегії розвитку, просування свого особистого бренду та популяризація крафтової продукції на теренах Закарпаття та України. У конференції взяли участь вівчарі Ясінянської громади,приватні підприємці та спікери. Розвиток вівчарства та перспективи цієї галузі на територї Ясінянської громади. Або як перетворити власну справу на прибутковий бізнес обговорили на конференції у найвисокогірнішій громаді України. У громаді налічується близько 5 тисяч овець. Це та ніша у торгівлі продовольчими товарами, як не є достатньо розвиненою. Тому на конференції обговорили як економічно та стратегічно правильно просувати продукти власного виробництва. Розвивати цю галузь є перспективним вкладом у майбутнє не лише для вівчарів та підприємців, а й для громади. Адже в майбутньому кошти, що виручать з продажу крафтової продукції, повернуться до бюджету громади у вигляді податків. Крім великих масштабних підприємств та їх продукції, серед споживача користується популярність у малі виробництва. Тому вмінню не лише якісно виготовити свій продукт, а й вміло його продати навчали вівчарів на заході. правильно продати. Вівчарство в Україні сьогодні розвивається завдяки, у першу чергу, ентузіазму господарів. Також для них діють державні та міжнародні програми які частково відшкодовують витрати на придбання племінного поголів’я та реконструкції ферм. Пан Олександр вже перетворив своє господарство на прибутковий бізнес. Виготовляючи сир, пиво та м’ясні вироби. Каже, що над власним брендом працювати важко. проте, якщо до цього підійти грамотно, то все вдасться.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 + fifteen =