Триває другий тур навчання у рамках проекту Вина Срібної Землі. Задля покращення гастрономічного туризму та привернення уваги гостей Закарпаття до крафтових виробників, асоціацією виноробів та асоціацією виробників традиційних Карпатських високогірних сирів було підписано меморандум про співпрацю. Мета проекту – поширення Закарпатських кулінарних традицій серед закарпатців та гостей краю. Саме завдяки співпраці виробники можуть розвивати географічні зазначення в Україні. Гастрономічний туризм на Закарпатті стрімко розвивається. А як відомо всім поціновувачам культурного відпочинку, вино і сир – ідеально доповнюють один одного. Завдяки співпраці виробники зможуть обмінюватися досвідом та власними ідеями щодо розповсюдження такої аутентичної продукції. Виробників об’єднує спільна мета – популяризація географічних зазначень в Україні та привернення уваги туристів до дегустаційних локацій у нашому краї. Попереду на виробників чекає клопітка командна робота, завдяки якій вдасться популяризувати закарпатські смаколики не тільки в Україні, а і за її межами.