На Закарпатті активно триває сезон грибів. У соціальних мережах користувачі активно діляться світлинами та відео результатів свого тихого полювання. Демонструють і унікальні зображення грибів вражаючих розмірів. За осіннім смаколиком люди ходять чи не щодня, адже кажуть це своєрідний спосіб відпочити на природі. Цьогоріч, кажуть грибарі, урожай не великий. Проте ближче до листопада, з початком сезону дощів, сподіваються грибів стане більше. Ми вирішили переконатися, яка ситуація на ринках краю. Прилавки вже повняться сезонним продуктом. Його ціна варіюється від 80 до 250 гривень, залежно від виду. Представлені традиційні для регіону – білі, підберезовики, опеньки та підосиновики. Ми також не змогли пройти повз осіннього смаколика, тому придбали декілька білих грибів. Він вважається найціннішим з усіх його їстівних побратимів, адже смачний, поживний і дуже ароматний .З них приготуємо смажені грибочки по-закарпатськи. Для цього потрібно всього декілька інгредієнтів. Для початку підготуємо гриби. Їх треба добре вимити на нарізати півкільцями. Далі шинкуємо цибулю та дістаємо пательню. Туди висипаємо цибулю та смажимо декілька хвилин. Опісля додаємо спеції за смаком. Пані Сільвія обрала традиційні – сіль та перець. Наступним інгредієнтом до нашої осінньої страви стали яйця. Для смаку та аромату додає також зелень. І все, можна куштувати.