Майстерність приготування та віртуозність презентації страв демонтструє знаний бренд-шеф одного із готельно-ресторанних комплексів Закарпаття Василь Цап. Майстерклас від професіонала – родзинка святкування Дня працівників харчової промисловості в Ужгородському торговельно-економічному коледжі. На таких засадах і навчають та виховують нове покоління фахівців у коледжі. Свої вміння і навички також демонструють студенти. Ось тут – кипить робота з художньої ліпки вареників. У рамках івенту також майстер-класи з карвінгу, фламбування, тематичне сервування козацького столу, гастротренди та приготування коктейлів. От студент Андрій Субота саме порається над безалкогольним Мохіто. На свято запросили абітурієнтів, студентів та викладачів. Усе, що приготували для демонстрації потім разом дегустували. Серед гостей свята – партнер закладу зі Словаччини Іван Гіряк, аби продовжити співпрацю – підписують меморандум. Фактично це пролонгація багаторічної співпраці у гастро та готельній сферах України і Словаччини. Нагадаємо, своє професійне свято працівники харчової промисловості відзначають третьої неділі жовтня. Цьогоріч вітають їх 20 числа.