Велике будівництво. Реконструкція приймального відділення Берегівської ЦРЛ

Приймальне відділення екстреної невідкладної допомоги  Берегівської ЦРЛ ім. Бертолона Ліннера вже майже готове для прийому пацієнтів. Тут на звершили ремонт, який проводили у у рамках  програми Президента «Велике Будівництво». За новим плануванням тут забезпечили зручний під’їзд для спеціалізованих автомобілів швидкої допомги, комфортні умови як для медиків, так і для пацієнтів.  Визначили опорною і  віднесли до програми «Велике будівництво» Берегівську ЦРЛ ім. Бертолона Ліннера  ще торік. Тоді ж і розпочались ремонтні роботи, на меті було на базі приймальних відділень створити відділення екстреної допомоги, яке б відповідало усім європейським стандартам. Наразі ремонт  завершений на 100%.

За новим плануванням тут забезпечили зручний під’їзд для спеціалізованих автомобілів швидкої допомоги. Також у новому відділенні  передбачені палати інтенсивної терапії, шокової терапії, кабінети для діагностики та після операційні палати.

Після проведених робіт сюди тепер приємно зайти, приміщення світлі та затишні.  Оновлені кабінети відреконструйованого  відділення  нічим не нагадують  колишні.  Адже перепланування тут провели таким чином, щоб було максимально зручно як пацієнтам так і медикам. З обладнання  у нове відділення вже привезли комп’ютерний томограф та рентген апарат, однак ще чекають на  поставку і іншого обладнання. Саме його наразі бракує для повноцінного функціонування відділення. Персонал лікарні та жителі району  сподіваються, що найближчим часом, відділення запрацює. Однак, вже тішаться новим змінам. Тож, Берегівська лікарня ще на один великий крок наблизились до стандартів європейської медицини. Тут сподіваються, що роботу в цьому ж напрямку в районі будуть продовжувати і надалі,  щоб стан усіх медичних закладів привести до сучасних вимог.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eight + three =