Громадський контроль

Свіжі випуски

Всі випуски

Програма “Громадський контроль”

Не лише дізнатися про вакансії, але й отримати детальні роз’яснення та консультації можна в центрах рекрутингу до ЗСУ на базі центрів надання адміністративних послуг (ЦНАПів). Детальніше про можливість долучитися до лав ЗСУ на різні посади розповів Уповноважений МОУ з рекрутингу Олексій Бежевець. Детальніше у випуску програми “Громадський контроль”.

Програма «Громадський контроль»

У гостях Вікторія Тимчик – головна епідеміологиня Закарпаття   Говорили про заходи на Закарпатті у рамках Всесвітнього тижня імунізації, про епідеміологічну ситуацію у краї, забезпечення вакцинами, статистику та важливість щеплення для досягнення колективного імунітету у регіоні.   Детальніше про перебіг вакцинальної кампанії на Закарпатті – дивіться далі у випуску.

Програма “Громадський контроль”

Програма “Громадський контроль”. У гостях Владика Варсонофій – єпископ Ужгородський і Закарпатський ПЦУ. Про Великдень, таїнство свята, традиції та відзначення у 2024 році детально у нашому випуску.

Програма “Громадський контроль” в гостях Владика Ніл

Вперше за багатовікову історію греко-католики Закарпаття святкуватимуть Пасху окремо не тільки від своїх земляків православних, але й від греко-католиків України.

Програма “Громадський контроль”

Програма “Громадський контроль”. Гостя – Галина Лобода – начальниця Управління єврорегіональної співпраці Закарпатської ОВА. Поспілкувались на тему співпраці Закарпаття із закордонними партнерами, грантові кошти та проєкти, довгострокові інвестиції та перспективи для регіону.

Програма “Громадський контроль”

Програма “Громадський контроль”. Закарпатський обласний центр підготовки населення до нацспротиву розпочав третій набір.

Програма “Громадський контроль”

Програма “Громадський контроль”. Детально про військову службу у Національній гвардії України, відповіді на топ питань вже у випуску.