Винороб одного із закарпатських винних заводів Золтан Удваргельї урочисто відкриває бочку молодого, сухого. Вино виготовлене із цьогорічного врожаю унікального для України сорту винограду черсегі. Ароматний напій одразу розливає у бокали для дегустації. Винороби розповідають, цього року довелося добре попрацювати, аби зібрати хороший врожай. Цього року із поля у 100 га , де агрономом працює Іван Погоріляк, вдалося зібрати 555 тон винограду, що на 300 менше минулорічного. Тож і вина цьогоріч буде менше, та якість його від цього не постраждає, переконують на підприємстві. Винороби розповідають, готові працювати якісно і надалі. Аби українське вино гідно представляло нашу державу у світі. Ну, а у день винороба, за давніми традиціями, на хороший врожай, молодим вином, окропили виноградники підприємства.