Розпис різдвяних пряників

Кондитерський мішечок, цукрова глазурь, заготовка з медового тіста та фантазія – усе, що потрібно для створення солодкого подарунка! В Ужгороді організували майстер-клас із розпису різдвяних пряників-зірок у скансені. Юні учасники заходу – у захваті від процесу. Ось ці дівчатка- сестрички, до прикладу, розписують пряники впреше, готують татові на фронт солодкий сюрприз- для цього обрали символічно патріотичні кольори . Різдвяні зірочки -пряники розписували під пильним керівництвом кондитерки Любов Керецман. Варто дадати, жінка – двічі рекордсменка України. Минулоріч стала авторкою найдовшого в країні кіфлика. А нещодавно побила національний рекорд, виготовивши та зібравши на одній локації 248 унікальних пряників-різдвяних зірок. Тож має чим поділитися! А ще й з високою метою ! Розписані медові пряники можна з’їсти, забрати додому, подарувати рідним. А ще, за бажанням -намалювати різдвяну зірку для наших захисників, підписати листівку із побажанням, які передадуть через волонтерів на передову.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 − five =