Як поєднувати планування магазину та декор?

Вдалині від стелажів промислових магазинів необхідно красиве оформлення, щоб клієнти захотіли залишитися, купити та повернутися до магазину.Чи підходить необроблений стиль для товарів на продаж? Класичні стелажі для магазинів з односторонніми або двосторонніми острівцями чудово справляються зі своїм завданням. Ми віддаємо перевагу білому через більшу нейтральність, але при цьому маємо можливість пограти з декором навколо нього (темна або світла плитка, дерев’яні або металеві вивіски, картонні або металеві деталі стелажів).

Бажаєте купити  стелажі для магазину товарів? Грайте на вінтажному боці, встановлюючи антикварні меблі: сміттєві баки, кошики, старі полиці, стелажі з чавунних труб… Нам також подобаються невеликі шафки, які можна прикріпити до стіни, та пересувні модулі, які легко зберігати. Порада: дерево рекомендується для внесення старомодної комерційної атмосфери. Невеликий сучасний магазин модного одягу вимагає чистих меблів, віддаючи перевагу білим або чорним. Низькі меблі або настінні полиці для розміщення футболок та светрів, металеві вішалки для суконь, жакетів та спідниць, сталеві тримачі для нижньої білизни… Це обладнання наголошує на сучасному аспекті торгівлі. Якщо ваш бізнес пропонує аксесуари та натуральні продукти (мастила, мило, органічні продукти…), ми уявляємо собі дерев’яні стелажі для магазинів. Ящики, сходи та настінні полиці дозволяють розміщувати та виділяти предмети. Але не тільки: білі стіни, світлий паркет та рослини доповнюють оздоблення. Індивідуальні стелажі для магазинів – гарна ідея! Невеликий магазин для організації нетиповий місцевий магазин? Яким би не був проект, можливо доцільно використовувати меблі, зроблені на замовлення. Особливо, клієнта має бути легко пересуватися вашим приміщенням: наприклад, необхідно передбачити ширину проходу не менше 90 сантиметрів. Тому звичайних стелажних меблів не місце у маленькій кімнаті!

 

Індивідуальні стелажі для магазинів вимагають підготовки з вашого боку, щоб оцінити бажані розміри та обладнання. Потім слід подумати про певні критерії розміщення товарів:

 

  • Тип стелажів (одинарні, подвійні, кутові);
  • Довжина, глибина та висота;
  • Кількість рівнів;
  • Матеріал (сталь, поліетилен, дерево тощо);
  • Середнє навантаження однією рівень.

 

Також доцільно створити схему проекту, щоб краще розуміти ваші запити.

 

Про автора

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × two =