Безбар’єрність – право кожного

Визначили пріоритетні споруди або будівлі, які потрібно обладнати для людей з особливими потребами та розпочали роботу. У Білківській громаді активно впроваджують безбар’єрний простір. Легкодоступними для громадян зробили заклади освіти та установи органів місцевого самоврядування. Також керівництво громади працює над узгодженням плану заходів і змін задля відсутності перепон у розвитку освіти, роботи, комфортного життя людей будь-якої […]

Підтримка малого та середнього бізнесу

Задля підтримки економіки країни та розвитку малого та середнього бізнесів, Закарпатська ОВА розробила проєкт, у рамках якого, діючі підприємці та закарпатці, які лише розпочинають свій шлях у бізнесі, мають можливість отримати грант у розмірі до 200 тис грн.

Важливий виконком

  Не тільки оновити дані, а й підтвердити факт відстрочки студентам, особам з інвалідністю та багатодітним – відтепер можна у ЦНАПі.

Дитячий табір

Цікаві майстер-класи, танці, творчі майстерні та ще чимало цікавих занять відвідують учасники дитячого табору у Хусті. Табір – це чудова нагода зарядитися енергією, розвинути нові навички та отримати масу незабутніх вражень від літніх канікул, каже пані Тетяна. Табір організували з метою підтримати та порадувати молодь. Наразі його відвідують 16 дітей. З ними займаються керівники груп. […]

Прем’єрний концерт чоловічого хору

Виконували українські народні, закарпатські та стрілецькі пісні, а також дали можливість зануритися всім присутнім у особливу атмосферу та насолодитися красою хорового співу.