«Святий Отчик»

Він був добрим, милосердним, завжди допомагав тим, хто був у потребі, понад усе любив людей та Господа – отець Петро Павло Орос – священник, що визнаний священномучеником. Про символ віри у Бога та вірності церві,  постать отчика та його роль у становленні Мукачівської греко-католицької єпархії на теренах Закарпаття  – все це вдалося  зібрати та увіковічнити […]

Наукова конференція психологів та психіатрів

Реакція на війну, психологічний супровід ветеранів, особливість роботи з дітьми військових, ці та більше тем фахівці обговорили у рамках міжнародного проєкту «Підтримка психічного здоров’я військовослужбовців та членів їх сімей у воєнний та післявоєнний час», який тривав з 24 по 25 у санаторії «Карпати».

День екстренки

Від їхнього професіоналізму та досвіду залежить найцінніше — життя людини. 27 травня Україна вперше з Європою відзначає день працівника екстреної медичної допомоги. 

«Тобою скористалися»

Сучасне рабство та протидія торгівлі людьми – у фокусі Національної інформаційної кампанії «Тобою скористалися», що стартувала у 10 обласних центрах України, у тому числі й в Ужгороді.

Дефіцит кадрів

Наразі на теренах Закарпаття понад 2 тисячі осіб шукають роботу.