Звітня виставка

Звітню виставку юної художниці Анастасії Боднар з Іршави представили у одному із залів міського центру позашкільної освіти.

«Графіка 24»

Виставка «Графіка 24» нещодавно відкрилася у Хустській міській картинній галереї. 90-то унікальних робіт сучасних українських митців, як вражають усіх відвідувачів своєю оригінальністю та витонченістю.

Клас безпеки – навчають та оберігають

Зони протимінної, протирадіаційної та побутової безпеки, а також стійка з відповідним інвентарем, з яким щодня працюють надзвичайники – у Ясінянському закладі загальної середньої освіти облаштували клас безпеки.

Важливі рішення

Відпочинок дітей та підлітків влітку 2024 року  організують коштом громади – відповідне рішення затвердили на засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради.

Ярмарок вакансій 2024

Шукаєте роботу? Тоді вам варто відвідати ярмарок вакансій. Вже  цієї п’ятниці в Ужгороді свої пропозиції щодо працевлаштування презентуватимуть місцеві та релоковані підприємства різних галузей.

60 днів на оновлення даних

Зміни у законі про мобілізацію: протягом 60 днів усі військовозобовʼязані віком від 18 до 60 років мають оновити свої облікові дані.

Speaking club

Наразі в Сілецькому ліцеї проводять зустрічі speaking club, який організували з метою підвищення рівня володіння англійською і подолання мовних бар’єрів.