Запрацювали комплекси автофіксації швидкості

Понад 40% ДТП із загиблими та потерпілими – саме через перевищення швидкості! Така невтішна статистика на дорогах спонукає замислитися водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, щоправда не всіх!

«Пліч-о-пліч»

Закарпаття і його жителі продовжують активно допомагати херсонцям відновлювати помешкання після окупації та російських обстрілів. В межах національної ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч» до селища Велика Олександрівка, що на Херсонщині поїхало керівництво громади Буштино, аби допомогти замінити покрівлю на будинках.

Зміни у законодавстві щодо РРО

До уваги суб’єктів господарювання, які застосовують реєстратори розрахунокових операцій! Низка змін щодо їх використання вступить у дію з 1 жовтня цього року. 40 тисяч закарпатських платників єдиного податку перебувають на обліку, з яких 36 тисяч фопів, решта – юридичні особи.

Туризм під час війни

Туристична галузь в Україні останніми роками зіштовхнулася із багатьма викликами. Ковід, а потім війна, і вже вчергове літній сезон на Закарпатті змушений виживати у сучасних реаліях. За спостереженнями підприємців та екскурсоводів, якщо раніше приїжджали чимало туристів із – за кордону

Збори Всеукраїнської Асоціації ОТГ

Під час війни дуже важливо підтримувати тил, який є сильною опорою для наших захисників. Тому напередодні у Міжгір’ї відбулися загальні збори Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад, де керівники громад обирали нового голову та ділилися планами щодо розвитку своїх громад у найближчий час.

Проблеми маловоддя і паводків на річці Уж та шляхи вирішення

Проблемам маловоддя і паводків на річці Уж та шляхам її вирішення присвятили конференцію в Ужгороді. Представники Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса презентували результати спільного українсько-словацького проєкту «Спільні заходи із запобігання стихійним лихам у транскордонному басейні річки Уж», який стартував ще у вересні 2019 року.

Свято для юних українців

Запросили аніматорів, підготували подарунки та створили справжню атмосферу свята – все аби дітки з числа внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення мали змогу з посмішками на обличчях, зустріти День молоді.