Володимир Зеленський на Закарпатті

«Україні потрібні перемоги: на полі бою та в міжнародних відносинах, у нашій дипломатії!» – наголосив Володимир Зеленський під час зустрічі з послами України. За місяць у країнах-партнерах починається новий політичний сезон, який, як і попередні, має стати проукраїнським!

Квартири – героям!

Ключі від двох квартир з сучасним ремонтом у новобудові отримали два героя України. Спецпризначенці підрозділу СБУ «Альфа» Руслан та Роман житимуть по сусідству у комфортних умовах разом з сім’ями.

Добровольці-рятувальники

Анна і Елемир – подружжя із села Дерцен, 11 рік поспіль цілодобово на варті добровільної пожежної частини! Чоловік – пастор реформатської церкви, а дружина – працює стоматологом, а паралельно рятувальницею.

Смертельний укус комахи

На Берегівщині у с. Бене чоловік помер від укусу комахи (ймовірно оси або бджоли). Пообіді чоловік допомагав знайомій збирати в саду абрикоси. Декілька ос, що роїлися навколо солодких фруктів, ужалили його у шию та голову.

Нова літня школа у дії

Покращити якість надання освітніх послуг, опанувати нові метоли та технології подання матеріалу та обмінятися досвідом – саме такою стала основна мета літньої школи НУШ, що цьогоріч пройшла у селі Осій, що на Іршавщині.

Кубок України з пожежно-прикладного спорту

22 чоловічі команди та вперше 15 жіночих – майже три сотні учасників з різних куточків держави приїхали на Закарпаття, аби позмагатися за першість Кубку України з пожежно-прикладного спорту.

Підвищують кваліфікацію

Щодня український кордон перетинають тисячі людей, дехто з них намагається потрапити в Україну за допомогою фальшивих документів. Аби максимально зменшити кількість випадків незаконного перетину кордону для прикордонників проводять кількаденне навчання

Смачна та корисна акція підтримки військових

Ще на початку 2023 року свалявський підприємець, а в минулому рок-музикант Іван Бідзіля започаткував у своєму закладі акцію: кожні п’ять гривень з піци підуть на підтримку свалявських військових, які виконують бойове завдання у різних гарячих точках України.