Реконструкція волонтерського штабу

У рамках співпраці угорських і закарпатських волонтерів вдалося реставрувати приміщення волонтерського штабу у м. Виноградів. Над проєктом реконструкції працювали більше півроку, адже хотіли створити гідні та комфортні умови для відвідувачів волонтерського штабу.

Впали з підвісного мосту

Вчора пізно ввечері, до Служби порятунку надійшло повідомлення, що у річку Чорна Тиса з пішохідного навісного мосту впали 3 жінки. Подія трапилась у селі Кваси Рахівського району. Як з’ясували рятувальники, постраждалі – жителі Київської області.

Прощалися з Героєм

Сьогодні у Кафедральному соборі на честь ікони Почаївської Божої Матері відбувся чин похорону та прощання з полеглим Героєм – Віталієм Клименко. Віталій Клименко народився 10 квітня 1975 року.

Тренинг для лікарів первинки

Виявити і допомогти – підтримувати психічне здоров’я пацієнтів вчилися лікарі первинки Ужгорода. Опановували сучасні методики з досвіченими тренарами. Надавати психологічну підтримку населенню вчили за програмою mhGAP

Волонтерський рух. Ідемо до перемоги

Про Закарпатський волонтерський рух в Україні вже ходять легенди – ці люди згуртувалися ще в 2014 році і при першій же вимозі активізували роботу. Благодійний фонд співпрацює з міжнародними волонтерськими організаціями аби допомогти більшій кількості людей.