Візит президента

Щоб світ був разом з Україною! – це завдання дипломатії на шляху до перемоги! – з таким меседжем президент Володимир Зеленський звернувся до понад сотні послів на нараді з керівниками закордонних дипломатичних установ країни.

День пророка Іллі

Щороку 2 серпня віруючі вшановують пам’ять святого Іллі – найвідомішого старозавітного пророка та святого. Українці завжди вшановували це свято і трохи побоювалися його, вважаючи погоду в цей день небезпечною. Більше про пророка Іллю та традиції відзначення свята на його честь – у сюжеті за мить.

У пам’ять про загиблих захисників

Стелла з меморіальними плитами, де назавжди у камені збережені імена захисників, що віддали у боротьбі за Україну найдорожче – власне життя. 20 імен та 20 людських доль – саме стільки захисників родом із Іршавщини загинули під час оборони України.

Тренінг прикордонників

«Протидія використанню підроблених документів в сучасних умовах»- такі йтемі присвятили кількаденні курси для прикордонників. На одному із практичних занять саме вчаться виявляти підробки за різними ознаками.

Вшанували пам’ять жертв ромського Голокосту

На подвір’ї гімназії № 14, яка відома як «ромська» школа, встановили Скульптурну міні-композицію, що стане «місцем пам’яті» про трагічні події минулого. Не багато залишилося ромів, які стали свідками голокосту.

Підтримка Героїв

Допомога та всебічна підтримка захисників зараз пріоритетне завдання. Тому для того, аби доправити карету швидкої допомоги, гуманітарний вантаж з необхідними речами та особисто подякувати захисникам за подвиги, які ті щодня демонструють на полі бою