Новий міст

Кабінет міністрів створив делегацію для участі у переговорах з урядом Румунії, які стосуватимуться підготовки угоди про будівництво автодорожнього прикордонного мосту через річку Тиса.

Розбудова інфраструктури

Незабаром на автошляхах Закарпаття з’явиться велика техніка і дорожні служби, які розпочнуть відновлення покриття. Попередньо запланували відремонтувати 33,22 км. У перелік входить 33 об’єкти капітального та поточного середнього ремонтів.

Реконструюють Будинок культури

Голова Закарпатської ОДА Віктор Микита разом з угорськими партнерами офіційно повідомили про намір реконструювати будівлю міського Будинку культури в Берегові.

День пам’яті Небесної Сотні. Згадали героїв

«Час плине – пам’ять залишається» – в Закарпатській обласній бібліотеці провели годину пам’яті до Дня Героїв Небесної Сотні. Показували відео та декламували вірші, приурочені до подій на Майдані.

День пам’яті. Згадали загиблих на сході

На Пагорбі Слави в Ужгороді вшанували пам’ять загиблих у боях за Дебальцеве в ході воєнних дій на сході України. Полеглих вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до могил закарпатських військових та до меморіалу пам’яті загиблих на Сході.

Знати і пам’ятати. День пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого українці вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013–2014 років. З нагоди річниці цих подій у Мукачівській бібліотеці провели зустріч з однією з учасників Майдану.

Медичні гарантії у Дії. Реалізація програми

Програма медичних гарантій- 2022 охоплює різні види допомоги- первинну, спеціалізовану та високоспеціалізовану, екстрену, паліативну та реабілітацію, а також медичну допомогу при вагітності і пологах та дітям до 16 років.

Мобільні вакцинальні бригади. Імунізація літніх людей

Міністерство охорони здоров’я запустило проект зі щеплення літніх людей від COVID-19. В семи областях України, зокрема і Закарпатській, будуть працювати мобільні вакцинальні бригади, що будуть їздити до віддалених населених пунктів.

Послуга «Є-смартфон». Телефони для пенсіонерів

8 лютого Президент України Володимир Зеленський анонсував запуск навесні державної програми, в рамках якої вакциновані українці віком від 60 років отримають безкоштовний смартфон із доступом до інтернету.

Засилля рекламних носіїв. Вплив на свідомість

Засилля реклами – справжня антивізитівка Ужгорода. Вулиці обласного центру перенасичені білбордами, сіті-лайтами та іншими рекламними носіями. Не додає привабливості місту і їх зовнішній вигляд.