Відремонтували дорогу. Реалізація проєкту

До національної програми з розбудови інфраструктури увійшов ремонт дороги регіонального значення Р-21 Долина – Хуст. Нещодавно підрядник завершив комплекс робіт на ще одній ділянці маршруту – в селі Запереділля.

Програма «Діалоги»

В ефірі програма «Діалоги». Сьогодні спілкуємося про мистецтво, зокрема про актуальні творчі проекти закарпатського художника. В гостях Віталій Дорош – художник, художник-ілюстратор, голова районної спілки художників «Арт-Свалява».

“Потяг Єдності”. Курсуватиме маршрутом

У День єднання, 16 лютого, в Україні запустять “Потяг Єдності”, котрий курсуватиме через 12 регіонів за маршрутом Рахів – Маріуполь. Про це повідомляє на офіційний сайт Закарпатської ОДА.

Презентація книги. Увіковічнили на сторінках.

«Людина живе до тих пір, поки про неї живе пам’ять!» – так кажуть у народі. Феномен легенди світового спорту Вадима Андрієвського увіковічнили у книзі. «Фехтування – це наше життя»

Вшанували пам’ять. Покладання квітів

Покладання квітів до пам‘ятника воїнам-інтернаціоналістам, що загинули в період проходження служби в Афганістані відбулось в місті Тячеві за участі голови Закарпатської ОДА Віктора Микити. Очільник краю заначив, як важливо пам’ятати про полеглих воїнів та героїв України.

Умисне вбивство. Позбавив життя вітчима.

Убивство вітчима та замах на позбавлення життя своєї бабусі. На Закарпатті затримали підозрюваного у страшному злочині. Поліцейські, які прибули на виклик у одній з кімнат будинку виявили 57-річного чоловіка без ознак життя, на тілі якого були численні ножові поранення.

Криваве вбивство. Судова тяганина.

Судова тяганина у справі вбивства молодого хлопця Сергія Спачинського на мукачівській АЗС триває. Сторона захисту подала апеляцію. Чергове Засідання відбулося 15 лютого. Ужгородський міськрайонний суд.

Зустріч з румунською делегацією. Міжнародна співпраця.

15 лютого в Солотвині провели українсько-румунську зустріч, в якій взяли участь представники Закарпатської облдержадміністрації, Віктор Микита, голова Закарпатської ОДА, представники територіальних громад Тячівського та Рахівського району та прикордонних румунських громад.

День єднання. Україна разом!

В Ужгороді відзначили День Єднання. На площі Богдана Хмельницького урочисто підняли державний прапор та утворили живий ланцюг. Це свято відзначається цього року вперше, згідно з указом президента України. Дату обрали не випадково, на 16 лютого пророчили вторгнення на територію України.

Звіт фракції. Виконана робота

Про досягнення і здобутки у 2021 році відзвітували представники однієї з найбільших фракцій Ужгородської міськради – «Рідне Закарпаття». Зустріч з виборцями організували у читальній залі обласної бібліотеки. Шестеро депутатів розказали про реалізовані проєкти в Ужгороді.