Сучасне обладнання

Напередодні нового року група водолазно-рятувальних робіт ДСНС Закарпаття отримала нове спеціальне технічне обладнання та спорядження. Це стало можливим завдяки участі в Програмі підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, що реалізується Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна».

Народжені у новорічну ніч

Двоє малюків народилося у Новорічну ніч у Виноградові. Немовлята та їх мами почуваються добре. Лікарі кажуть, святкове чергування виявилося напрочуд спокійним.

Статистика після свят

Новорічна атмосфера за традиції святкування зимових свят великими компаніями часто стає причиною стрімкого зростання рівня захворюваності у краї. Тож статистика хворих на ковід-19 традиційно зросла.

Ціни на пальне

З 1 cічня в Україні зростуть ціни на пальне. За прогнозами Міністерства економіки, українцям варто очікувати зростання тарифів на бензин від 33 до 67 копійок за літер. З 1 січня в Україні зростуть ціни на паливо, а саме на дизельне паливо, бензин та газ.

Скористались послугами центру зайнятості

У січні – листопаді 2021 року послугами обласної служби зайнятості скористалися 43 тисячі громадян, які шукали роботу, з них 20,6 тисяч осіб мали статус зареєстрованого безробітного.

Результати реконструкції

У Виноградові розподілили кошти державної субвенції на реалізацію місцевих об’єктів. Наразі біля поліклінічного відділення вже функціонує модернізована площа з освітленням, зеленою зоною та ландшафтом.