Перша міжнародна конференція з питань нейроонкгології триває в Ужгороді

На Закарпатті вперше проходить Міжнародна науково-практична конференція, на якій розглядають актуальні питання нейроонкгології.

Жителям мукачівського “Пентагону” обіцяють цілодобове водопостачання

Декілька днів поспіль в багатоповерховому секторі на вул. Молодіжній в Мукачеві було відсутнє водопостачання. Нагадаємо, що тут замінювали старі діряві труби, яким понад 40 років, на нові.

Колишні туристи залишаються на Міжгірщині та стають місцевими

Зустріти переселенців з інших регіонів України в закарпатських населених пунктах можна вже частіше. Одні вирішують оселитись у містах, а інших ваблять гори. Хтось розпочинає свою справу, а хтось лише замислюється над тим, чим тут можна займатись.

Діти на Тячівщині вчаться у колишньому графському мисливському будиночку

Споруда з минулого. В Тячівському селі Мала Уголька досі збереглася унікальна будівля. Мова іде про мисливський будиночок австрійського графа Гірша, який ще у позаминулому столітті сюди приїжджав на полювання. Зараз в цій будівлі розташована школа.

Благодійна виставка для добудови реабілітаційного центру триває в Ужгороді

В Ужгороді близько 40 художників подарували свої картини заради благодійної мети. В музеї архітектури та побуту розгорнули виставку-продаж, аби допомогти отримати кошти на будування реабілітаційного центру для осіб з інвалідністю.

Програма “ЧАС”. Hовини Закарпаття за 20 жовтня 2018 року

Програма “ЧАС” – підсумковий випуск новин Закарпаття за день на телеканалі “М-Студіо”. У випуску за 20 жовтня:

Найгарніших дівчат-студендок почали обирати у Хусті

У Хусті стартувала так звана битва тамтешніх закладів вищої освіти, адже їх найкрасивіші представниці вже випробували свої сили у кастингу, чим наблизились до титулу «Міс студентство – 2018».