Ранок з М-студіо. Гості – Роберт Левицький і Сергій Ковач

Гості “Ранку з М-Студіо” – Роберт Левицький, голова відокремленого підрозділу федерації плавання Закарпатської області, та Сергій Ковач – майстер спорту з плавання. Говорили про розвиток цього виду спорту у нашій області, проблеми та перспективи, а також про змагання, які невдовзі пройдуть на Ужгородщині.

Програма “ЧАС”. Hовини Закарпаття за 6 вересня 2018 року

Програма “ЧАС” – підсумковий випуск новин Закарпаття за день на телеканалі “М-Студіо”. У випуску за 6 вересня:

На Тячівщині обікрали капличку і замели сліди підпалом

У Ганичах Тячівського району обікрали капличку, а далі підпалили її. Все трапилося дещо менше тижня тому, наразі триває слідство, яке з’ясує, хто привласнив собі пожертви на храм і для чого було саме підпалом замітати сліди.

Проект «Мир. Жінка. Безпека» реалізують в Ужгороді

21-го вересня в Україні відзначатимуть День миру. Але в Ужгороді цей день трохи пришвидшили. В рамках «Голос жінки має силу» та «Сокоти свій варош» реалізують проект «Мир. Жінка. Безпека». Під керівництвом вихователів юні ужгородці малювали картини на тему миру в місті, Закарпатті та Україні.

Суд через землю над сільським головою з Виноградівщини відбувся після десяти невдалих спроб

На Виноградівщині нарешті відбулося судове засідання у справі Матіївського екс-сільського голови. Перебуваючи на посаді, він виділив землю родичам. Наразі суд з’ясовує, чи був там так званий конфлікт інтересів, чи все ж таки закон колишній чиновник не порушував.

Взяття під варту і застава в 440 тисяч – запобіжний захід міському голові Ужгорода

Міського голову – під варту Ужгорода Богдана Андріїва суд вирішив взяти під варту на 60 діб з визначенням застави у 440 тисяч гривень. Таку міру запобіжного заходу обрав слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду. Тепер же адвокат міського голови готується подавати апеляцію.

Четвертий тиждень у Рахові ліквідують наслідки негоди

Четвертий тиждень ліквідовують наслідки повені у місті Рахів. Нагадаємо, 17 серпня селевий потік заввишки 4 метри зійшов в урочищі Буркут, руйнуючи все на своєму шляху.
received_264212907553017
0

Міського голову Ужгорода суд вирішив взяти під варту

Тримання під вартою на 60 діб з визначенням застави у 440 тисяч гривень – таку міру запобіжного заходу для міського голови Ужгорода Богдана Андріїва обрав слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду. Таким чином клопотання прокуратури задоволено частково.