Програма “ЧАС”. Hовини Закарпаття за 21 серпня 2018 року

Програма “ЧАС” – підсумковий випуск новин Закарпаття за день на телеканалі “М-Студіо”. У випуску за 21 серпня:

Мукачівська райрада виділила компенсацію постраждалим від зсуву в Кольчині

На черговій сесії Мукачівської районної ради зареєструвалося 32 депутатів. На порядку денному – 6 питань, серед іншого – компенсація постраждалим від зсуву на місцевому кар’єрі у Кольчині.

Рахів усе ще оговтується від негоди. Бракує людей і техніки

Жителі міста Рахів досі не оговталися від негоди, яка вирувала 17 серпня. За півгодини дощу потічок Буркут піднявся до неочікуваних розмірів.

Фотовиставка «Закарпаття. Зачаровані кольори» тиждень триватиме в Ужгороді

В атріумі Закарпатської ОДА відкрилася виставка творів обласної спілки фотохудожників «Закарпаття. Зачаровані кольори». На ній представлені 50 робіт 10 майстрів фотографії. Триватиме експозиція всього тиждень, тому охочим варто поквапитися.

Депутат Роберт Горват прозвітував перед виборцями

В Ужгороді народний депутат України Роберт Горват прозвітував перед виборцями та розповів, у якому напрямку планує працювати далі. Окрім того, політик вислухав проблеми та зауваження від виборців, на які, сказав, обов’язково відреагує.

На Закарпатті з вересня не буде аналогового телебачення

«Припинення аналогового та перехід на цифрове телевізійне мовлення» – це чекає на закарпатців вже з початком нового кварталу. А відтак до 31-го серпня закарпатцям, що користуються аналоговим телебаченням, слід подбати про інші методи ввімкнення сигналу, аби їх телевізори не перетворились на тумби для квітів.
88_main_new.1483606308
0

На Міжгірщині чоловік до смерті побив батька-пенсіонера

Співробітники слідчого відділу поліції Міжгірщини повідомили про підозру у вчиненні злочину 40-річному мешканцю села Присліп. Чоловік під час побутового конфлікту побив свого батька, який від отриманих травм помер. 
39616400_1115653271930549_7465555133644931072_n
0

У міськраді Ужгорода показали проект оновленої набережної

В Ужгороді відремонтують набережну Незалежності. 21,2 млн. грн. на виділили з державного бюджету, ще 636 тис. грн. складе співфінансування з міського бюджету, – повідомила прес-служба Ужгородської міської ради.